Saturday, November 26, 2016

Vähän viikonlopustani :)

Kaksi viikonloppua on nyt takana täällä hollannsiisa ja kolmas on parhaillaan käynissä.

Ensimmäinen viikonloppu meni aikaliki uusien tuulien haisteluun ja lähiympäristön tsekkailuun kävin myös etsimässä työpaikkani mutta se ei kyllä löytynyt ilman ongelmia eksyin pai kertaa koska minun puhelimeni oli eri mieltä sijainistani ;)


Toinen viinkonloppu meni hieman mukavammin. Kävin torilla matkatessani kaupoille. Menin myös käymään tuulimyllyssä joka nykyään toimii museona. Tuuli myllyssä käynti oli mukava kokemus sillä en ollut aiemmin käynyt tuulimyllyssä. Voi vitsi kuinka monta kerrosta ja rappusta oli tuulimyllyssä on. Pääsin myös käymään väli tasanteella joka oli todella korkealla. Onneksi minulla ei korkean paikan kammoa ole....  Tämän jälkeen menin katsomaan toiminnassa olevaa tuulimyllyä joka jauhoi jauhoja.
Tälläsii tipui löyty ulkoo


Tuulimylly
Kuva tuulimyllyn sisältä
Tossa on pikkunen musa kone :)
Pakollinen kuva tuulimyllyn huipulta ;)
Museo tuulimylly
Kuva museon muutamasta rappu

















Kävin myös mukavassa kahvilassa joka oli nimeltään EINSTEIN paikassa oli mukavat tarjoilijat ja hyvä fiilis kyllä oli mukava päättää kaupunki päivä sillä tavalla ;)


Kuvassa herkku juustokakku ja kahvi jonka kyljessä perinteinen sintaklaas herkku pepenote :)
Kuva torilta

Keskellä Leideniä on vanha linnake josta näki miltein koko kaupungin


Kolmas viikonloppuni alkoi lettu kesteillä. Tein aamiaiseksi lettuja josta tarjosin myös houstilleni. Hän oli hieman ihmeissään sillä ne olivat niin ohuita sillä suomen-englanti käännös letulle on pancake joka on paksumpi. Hän suorastaan rakastui niihin..... Tänään olisi tarkoitus mennä elokuviin illalla katsomaan: fantastic beasts and where to find them.

1 comment:

  1. Kaunista, jotenkin niin perinteikästä :-)

    ReplyDelete